Raadhuisplein 7
2132 TZ Hoofddorp
023 - 565 24 09
06 - 46192488

Lees ook

Opvoeden

De opvoeding van je kind kan nogal eens vragen oproepen. Gelukkig zijn er genoeg organisaties en projecten om je daarbij te helpen. 
 

Centrum voor Jeugd en Gezin
Hier kun je terecht met alle vragen rondom de opvoeding. Het Centrum voor Jeugd en Gezin geeft je advies en je kunt ook cursussen volgen.
www.cjghaarlemmermeer.nl
 

Opstap
Jonge kinderen leren spelenderwijs. Opstap is een leer-en spelprogramma voor moeders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Je doet samen spelletjes waardoor je kind verschillende vaardigheden leert.
www.meerwaarde.nl
 

Opstapje
Jonge kinderen leren spelenderwijs. Opstap is een leer-en spelprogramma voor moeders met kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Je doet samen spelletjes waardoor je kind verschillende vaardigheden leert.
www.meerwaarde.nl
 

Opvoedcursussen
Wat doe je als je kind niet wil luisteren en hoe zorg je ervoor dat je kind vaker leuke dingen doet? Hierop krijg je antwoord tijdens deze cursussen. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met andere ouders.
www.meerwaarde.nl en www.ggdkennemerland.nl
 

De Babygroep
Wat verelt je baby je? Leer de taal van je baby spreken, huilen en troosten, dag en nachtritme, lichaamstaal en spel. Speciaal voor meiden en vrouwen met hun 1e baby in de leeftijd van 2-20 weken. Samen met je baby kom je 4 keer naar een wekelijkse babygroep bijeenkomst. Een verpleegkundige van de Jeugdgezondheidszorg is gastvrouw. De kosten bedragen eenmalig € 16,00. Er zijn babygroepen in Badhoevedorp, Zwanenburg en Nieuw-Vennep.

Meer informatie en aanmelden: 0900-0400682 (7,5 cent per gesprek)
 

Peuter in zicht
Een oudercursus over het opvoeden van peuters (2 tot 4 jaar). Wat doe je bijvoorbeeld als je kind een driftbui heeft? Of niet wil eten? Of andere kinderen slaat? Elke ouder komt deze dingen weleens tegen. In deze cursus praat je samen over de opvoeding van peuters.
De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur. De kosten zijn € 15,00 pp of € 20,00 per echtpaar.

Meer informatie en aanmelden: 0900-0400682 (7,5 cent per gesprek)
www.cjghaarlemmermeer.nl

Stevig Ouderschap
Soms kun je wat extra steun gebruiken als ouder bijvoorbeeld als je je onzeker voelt over de opvoeding van je kind of als je er helemaal alleen voor staat. Je krijgt zes bezoeken bij jou thuis van een speciaal opgeleide wijkverpleegkundige van het consultatiebureau. De wijkverpleegkundige bepaald samen met jou waar je behoefte aan hebt en helpt je bij de dingen die voor jou belangrijk zijn. Stevig Ouderschap is gratis.
www.stevigouderschap.nl