Raadhuisplein 7
2132 TZ Hoofddorp
023 - 565 24 09
06 - 46192488

Loverboys

Een loverboy is een jongen die een meisje versiert. Hij doet dat door heel lief voor haar te zijn, haar veel aandacht te geven en vaak mooie en dure cadeaus te kopen. Ze doen samen veel leuke dingen, zoals uit eten gaan. Na een tijd verkering met haar te hebben gehad, verleidt hij haar om zaakjes voor hem op te knappen, vaak met zielige verhalen. Ze moet bijvoorbeeld met mannen naar bed te gaan voor geld.Een loverboy is een jongen die een meisje versiert. Hij doet dat door heel lief voor haar te zijn, haar veel aandacht te geven en vaak mooie en dure cadeaus te kopen. Ze doen samen veel leuke dingen, zoals uit eten gaan. Na een tijd verkering met haar te hebben gehad, verleidt hij haar om zaakjes voor hem op te knappen, vaak met zielige verhalen. Ze moet bijvoorbeeld met mannen naar bed te gaan voor geld. Hij gebruikt vaak geweld en zorgt ervoor dat ze helemaal van hem afhankelijk is. Van het geld ziet ze vaak weinig of niets terug.

Zou jij een loverboy herkennen? Doe de checklist

Is jouw vriendje goed of fout? Doe de test

Wil je graag met iemand praten over je zorgen, twijfels of relatie?
Bel dan Meldpunt Jeugdprostitutie: 0900 044 33 22.


Bij het woord Loverboy denk je waarschijnlijk aan coole allochtone jonge mannen met dure sieraden die in mooie auto's rijden. Misschien denk je ook dat ze vooral in de grote steden te vinden zijn. Helaas zijn ze niet zo makkelijk te herkennen als je denkt. Ze zijn niet allemaal allochtoon, hebben niet allemaal een mooie auto en ze zijn niet alleen in de grote steden actief. Loverboys zijn ook te vinden in kleine dorpen en zelfs via het internet kun je ze tegenkomen.
Veel mensen denken dat slachtoffers alleen worden gebruikt voor de prostitutie, maar ook dat klopt niet. Meisjes worden bijvoorbeeld ook gebruikt voor het smokkelen van drugs, of het afsluiten van dure leningen.

Meer lezen:

www.bewareofloverboys.nl
www.Lover-boy.nl
www.stoploverboys.nu

Forum:

Stop Loverboys