18 feb - 500 euro bij Your Move

Je DJ skills verbeteren door een feest te organiseren voor alle vuilnismannen in Haarlemmermeer? Iets betekenen voor de kids van Haarlemmermeer door een sprookjesachtige voorleesmiddag op te zetten? Dat is allemaal mogelijk met Your Move! Voor jongeren uit Haarlemmermeer tussen de 14 jaar en 30 jaar oud mag Your Move €500,- budget per persoon inzetten om een eigen maatschappelijk project op te zetten. Alleen, of maak je budget groter en doe het samen met anderen. Jij bent de baas! Er mogen nog 50 jongeren meedoen; pak je kans!

Inspiratie nodig om te bedenken, wat je zou kunnen doen? Check hier de verhalen

Meer weten? www.maatvast.nl/yourmove of stuur direct een appje naar 06 1306 4609 met je vraag.

Coaches

Voor Your Move zijn we ook op zoek naar coaches! Heb jij levenservaring, of ben je zelfs een rot in je vak? Kom dan coaches bij Your Move. Jongeren komen met té gekke maatschappelijke ideeën om uit te voeren! Plannen, budget beheren, mails opstellen, of alleen al de stoute schoenen aantrekken; daar kunnen ze jouw duwtje in de rug goed bij gebruiken.

Tijdsinvestering? Elk project verschilt en je bent vrij om dit verder zelf in te vullen samen met je jongere. We gaan uit van eenmaal per maand afspreken face-to-face en een belletje of appje per week. Projecten duren zo 3 maanden. Je krijgt een werkboek als leidraad en wijst de jongere op hun groei en impact. Wat je successen vieren, dat vergeten we allemaal wel eens en dat is zonde!

Meer weten? www.maatvast.nl/yourmove of stuur direct een appje naar 06 1306 4609 met je vraag.

 

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488