Jongeren Informatie Punt HaarlemmermeerContact

Jongeren Informatie Punt Haarlemmermeer

De Bibliotheek Haarlemmermeer, 2e etage
Raadhuisplein 7
2132 TZ Hoofddorp
06-4619 2488 (ma, wo & do 10:00-16:00 uur)
info@jiphaarlemmermeer.nl 
 

Inloop

Stel je vraag tijdens het gratis inloopspreekuur op woensdag van 15:00-18:00 uur. Ivm Corona, kun je appen naar 06-46192488; dan krijg je link in Teams (of Zoom), en vind je een luisterend oor , je kunt vragen stellen, of wat het dan ook is dat je nodig hebt om verder te komen, met waar je tegen aan loopt.  Kijk hier hoe contact met het JIP, rekening houdend met Corona maatregelen, er uit ziet.

Het Jongeren Informatie Punt Haarlemmermeer is er voor jongeren van 12 t/m 23 jaar die vragen hebben over werk, onderwijs, drugs, geld, wonen, rechten, gezondheid, seks of vrije tijd. Je krijgt gratis en vrijblijvend informatie en advies. Alles wat je bespreekt is vertrouwelijk en als het nodig is, verwijst het JIP je door naar de juiste instantie. Lees meer over het JIP.
 

Routebeschrijving

Het JIP vind je in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale op de 2e etage. De Bibliotheek Hoofddorp-Centrale vind je in het centrum van Hoofddorp in Het Cultuurgebouw.
Vanaf station Hoofddorp kun je bus 140, 145, 164, 178, 194, 196, en 401 nemen. Stap uit bij halte 'Burgemeester van Stampplein'. Met bus 178 kun je het beste bij halte 'Prins Hendriklaan' uitstappen. Plan je reis met www.9292ov.nl
 

Noodgeval

Heb je dringend behoefte aan hulp buiten de openingstijden van het Jongeren Informatie Punt? Neem dan contact op met één van de volgende organisaties:

Tip voor JIP?

Heb je een tip voor onze nieuwsrubriek? Een onderwerp waarvan je vindt dat we er aandacht aan moeten besteden? Stuur het aan info@jiphaarlemmermeer.nl. Of stuur een tweet met de mention @jipinfo of hashtag #jiphaarlemmermeer of #tipvoorjip.
 

Volg JIP

Je kan al onze posts en tweets bekijken in de rubriek Social media. Of volg ons via de volgende links:

TwitterfacebookInstagram

 

 

 

Vraag het aan JIP

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag hieronder, stuur een app of laat ons je terugbellen.

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488