Jongeren Informatie Punt HaarlemmermeerContact

Jongeren Informatie Punt Haarlemmermeer

De Bibliotheek Haarlemmermeer, 2e etage
Raadhuisplein 7
2132 TZ Hoofddorp
WhatsApp 06-4619 2488 
info@jiphaarlemmermeer.nl 
werkdagen: maandag, woensdag, donderdag

Inloop

Stel je vraag tijdens het gratis inloopspreekuur op woensdag van 15:00-18:00 uur. 

Het Jongeren Informatie Punt Haarlemmermeer is er voor jongeren van 12 t/m 23 jaar die vragen hebben over werk, onderwijs, drugs, geld, wonen, rechten, gezondheid, seks of vrije tijd. Je krijgt gratis en vrijblijvend informatie en advies. Alles wat je bespreekt is vertrouwelijk en als het nodig is, verwijst het JIP je door naar de juiste instantie. Lees meer over het JIP.
 

Routebeschrijving
Het JIP vind je in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale op de 2e etage. De Bibliotheek Hoofddorp-Centrale vind je in het centrum van Hoofddorp in Cpunt.
Vanaf station Hoofddorp kun je bus 140, 145, 164, 178, 194, 196, en 401 nemen. Stap uit bij halte 'Burgemeester van Stampplein'. Met bus 178 kun je het beste bij halte 'Prins Hendriklaan' uitstappen. Plan je reis met www.9292ov.nl
 

Noodgeval

Heb je dringend behoefte aan hulp buiten de openingstijden van het Jongeren Informatie Punt? Neem dan contact op met één van de volgende organisaties:

Tip voor JIP?

Heb je een tip voor onze nieuwsrubriek? Een onderwerp waarvan je vindt dat we er aandacht aan moeten besteden? Stuur het aan info@jiphaarlemmermeer.nl. Of stuur een tweet met de mention @jipinfo of hashtag #jiphaarlemmermeer of #tipvoorjip.
 

Volg JIP

Je kan al onze posts en tweets bekijken in de rubriek Social media. Of volg ons via de volgende links:

TwitterfacebookInstagram

 

 

 

Vraag het aan JIP

Kunnen we je ergens mee helpen? Stel je vraag hieronder, stuur een app of laat ons je terugbellen.

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488