4 sep - Cultuur snuiven in het Cultuurgebouw

Op zaterdag 5 september is de allereerste editie van Polderparade - de opening van het culturele seizoen Haarlemmermeer - in Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein in Hoofddorp. Diverse culturele instellingen uit de polder zullen hun aanbod voor het seizoen 2015-2016 presenteren. 

De dag begint om 15:00 uur met een informatiemarkt, optredens, sneak previews en workshops en eindigt om 24:00 uur met een swingend optreden van Seven Eleven. Er is voor ieder wel iets leuks te zien  of doen. Kijk voor het programma op de website van Het Cultuurgebouw of het Polderparade Facebook Event.

5% korting bij Pier K

Misschien ben je na het volgen van een workshop zo enthousiast, dat je je in wilt schrijven voor een cursus. Als je je op 5 september inschrijft voor een cursus of workshop van Pier K krijg je 5% korting! Deze korting geldt niet voor de individuele en duo muzieklessen, maar wel voor de Muziekmakers, de Muziekbende en de Muziekpier. 

Twijfel je nog of je een cursus wilt volgen bij Pier K? Doe dan eerst een vrijblijvende proefles! Ga voor meer informatie naar het Klant Contact Centrum in Het Cultuurgebouw, bel 023-566 95 65 of mail naar info@pier-k.nl.

Jongeren Informatie Punt - Polderparade - Pier K

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488