26 apr - Deelnemers Bootcamp en winnaars scholarship bekend! 7 deelnemers gaan naar Amerika

Hoofddorp–  Op zondag 23 april 2017 organiseerde Artquake De Grote Auditiedag waarbij jongeren auditie konden doen voor deelname aan Bootcamp 2017 en kans maakten op een scholarship naar Amerika. De deelnemers voor Bootcamp 2017 en de winnaars van de scholarships naar Amerika zijn bekend.

Er zijn maar liefst 26 deelnemers van De Grote Auditiedag geselecteerd om mee te doen aan Bootcamp 2017. Hieruit zijn 7 jongeren geselecteerd die een scholarship naar Amerika hebben gewonnen. De auditanten volgden verschillende masterclasses op het gebied van dans, zang, theater en muziek. Verder kreeg iedere deelnemer 1 minuut de tijd om zichzelf in de spotlight te zetten en de docenten te overtuigen van hun talent.

https://youtu.be/uiXPKnHmLCI

Zeven gelukkige deelnemers winnen een scholarship t.w.v. €1.200 naar Amerika. In de zomer van 2017 vertrekken zij naar Atlanta om daar 6 weken lang lessen te volgen aan de theaterschool 7 Stages. Artquake biedt jongeren op deze manier de kans om hun horizon te verbreden en zich creatief te ontwikkelen. Hun programma ziet er nu als volgt uit:

De planning voor Bootcamp 6.0:

26 juli – 30 juli – Bootcamp
31 juli – 1 aug – vrij
2 aug – 4 aug – Bootcamp
5 aug – 6 aug – vrij
7 aug – 11 aug – Bootcamp
11 aug – 20:00 uur showtime in De Meerse

De winnaars van de scholarships zijn: Alda Kristín Gunnarsdóttir, Fabienne Verhoeff, Maartje Strijk, Marjolein Regtuit, Bianca van Lith, Sara Visser en Soleil Reichardt.

Bootcamp 2017 is een uitwisselingsproject, Artquake werkt samen met het Amerikaanse 7 Stages. Vanuit 7 stages komen jongeren naar Artquake om samen met Nederlandse jongeren in twee weken tijd een theatervoorstelling te produceren. Dit doen zij samen met vaardige docenten die les geven in theater, zang en dans in de breedste zin van het woord.

Bootcamp 2017 is een samenwerking tussen Artquake, Pier K, De Meerse en 7 Stages.

Over Artquake
Onder de naam Artquake breidt Podium Duycker het aanbod voor middelbare scholieren in Haarlemmermeer verder uit. Artquake-evenementen op de agenda van Duycker zijn duidelijk te herkennen aan het gebruik van een eigen logo.  Artquake staat voor talentontwikkeling, productiehuis waar open podia, talentenwedstrijden, uitwisselingsprogramma’s, bootcamps, masterclasses, showcases, feesten, muziek, dans, theater en kunst worden georganiseerd. Succesvolle terugkerende projecten zijn o.a. De Bootcamp, Drop In! en Show ‘m! Voor meer informatie kijk op: www.artquake.nl

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488