13 Mar - Doe jij ook weer auditie?

Het is zover….De Grote Auditiedag is in aantocht! Op 22 april opent Poppodium Duycker weer haar deuren voor aanstormend talent.

Is je badkamer toch echt te klein geworden voor jouw zangtalent, dans je op álle liedjes of zoek jij een podium voor jouw gevoel voor drama? Geef je snel op via bootcamp@duycker.nl en doe onder onze professionele begeleiding jouw auditie. Hiermee maak je ook nog eens kans op een plekje in Bootcamp 7.0 én op een scholarship in Amerika! Deelnemen kan als je tussen de 12 en 18 jaar oud bent.

  • Hoe zat het ook alweer?

Op De Grote Auditiedag volg je samen met andere talenten verschillende workshops, onder begeleiding van professionele docenten. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen op het gebied van dans, theater en muziek. Na het groepsgedeelte krijgt iedere deelnemer één minuut de tijd om daarin zijn/haar skills te presenteren. Hier mag je zelf invulling aan geven, dus jij bepaalt wat het beste bij jou past en waarmee jij indruk wilt maken op de jury! Aan het eind van de dag worden er een aantal deelnemers geselecteerd om deel te nemen aan Bootcamp 7.0 én bekend gemaakt wie er daarvan naar de Bootcamp in Amerika mogen!

  • Bootcamp 7.0

Aan alweer de zevende editie van deze creatieve bootcamp, mag een selectie jongeren uit Atlanta (USA) en 30 jongeren uit Haarlemmermeer deelnemen. Tijdens deze bootcamp krijg je les in o.a. scenarioschrijven, ontwerpen en acteren. In enkele weken tijd creëer je samen met de andere deelnemers een eigen theaterstuk en voer je deze uit voor publiek. De winnaars van De Grote Auditiedag gaan door naar deze bootcamp en een een aantal gelukkigen kunnen zelfs een scholarship winnen (t.w.v. 1200,- dollar) in Atlanta, USA*. In Atlanta mogen zij deelnemen aan het Youth Creates programma bij het Amerikaanse theatergezelschap 7 Stages. Deelnemers die de scholarship naar Atlanta winnen doen ook mee aan Bootcamp 7.0 in Nederland. De Bootcamp in Amerika vindt plaats tussen 25 juni en 26 juli 2018. De kosten voor deelname aan de bootcamp is €250,-

*Let op: vliegticket en deel van eigen onderhoud is voor eigen rekening.

Geef je snel op via bootcamp@duycker.nl en pak jouw moment of fame!

Klik hier voor meer info over het programma van Bootcamp 7.0 >

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488