18 okt - Duurzaamheid, milieu en jouw mening

 

"De gemeente wilt van Haarlemmermeer een duurzame gemeente maken zodat we in de toekomst ook gezond en met veel plezier hier kunnen blijven wonen en werken."

Duurzaam? Ja, oja. Goed zijn voor de natuur. Die lamp uit doen als je niet meer in de kamer ben, je verwarming een graadje lager doen, omdat je aan warmte nou eenmaal kan wennen (en een extra truitje aan, brrrr), en plastic apart scheiden. Toch fijn, als je weet dat de vissen niet stikken in jouw plastic bakje van de Appie, en fijn als je weet dat je verwarming ook aan gaat, door op door in Nederland draaiende windmolentjes.  Gemeente Haarlemmermeer: "Duurzaamheid gaat over de toekomst en daarvoor zijn de ideeën en meningen van jongeren erg belangrijk. We willen graag weten wat jongeren van duurzaamheid vinden en natuurlijk ook of ze goede ideeën hebben om Haarlemmermeer nog duurzamer te maken."

Vind jij dit een belangrijk onderwerp, en heb je hier een mening over? Dan horen zij je graag. Via deze link kun je je aanmelden voor het digitale Jongerenpanel, en dan kun je je mening geven door de vragenlijst in te vullen! 

 

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488