15 okt - Hype: Crossfit

Van Crossfit gehoord? De laatste hype..! Het ziet er uit als krachttraining in combinatie met conditietraining. En heeft een Bootcamp en Mud Masters-achtige feel. Het JIP ontdekte dat er Crossfit wordt aangeboden in Hoofddorp, en nu wordt er ook Crossfit voor jongeren van 12- 17 jaar aangeboden!

CrossFit Kids is een programma speciaal ontworpen voor jongeren. CrossFit Kids combineert elementen van gymnastics, lichaamsgewicht calisthenics en krachttraining om de “10 algemene fysieke vaardigheden” (10 General Physical Skills, by Jim Cawley and Bruce Evans) te ontwikkelen met extra aandacht voor elementen die de botdichtheid en evenwichtsorgaan verbeteren. Tieners hebben grote potentie om hun fysieke vaardigheden te maximaliseren in de jaren waarin ze zich het meest ontwikkelen.

CrossFit Kids is een manier om met plezier te bewegen, zelfvertrouwen op te bouw, samen als team te werken en je gezondheid een boost te geven.
Op speelse manier werk je aan fundamentele motorische vaardigheden, sportiviteit, leiderschap, zelfdiscipline en omgangsvormen. Vaardigheden die je de rest van je leven kunnen gebruiken om succesvol te zijn. Dus.. Good things come to those who sweat. 

Check de sportschool bij jou in buurt! En check hier een voorbeeld van Crossfit in Haarlemmermeer.

Ga je zomaar  aan de slag met gewichten, en how about zorgvuldigheid met je spieren en gezondheid enzo? Daar wordt natuurlijk op gelet, en je word hierbij gecoached. Zonder ga je natuurlijk niet aan de gang. Je traint individueel, maar er is ook een groepsaspect. Voor als je van uitdaging houd!

 

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488