1 jul - Nieuwe website

Eindelijk is ie er dan! De nieuwe website van het Jongeren Informatie Punt Haarlemmermeer. Onze oude website kan met pensioen en maakt plaats voor een frisse jonge nieuwe website. Helemaal klaar voor de toekomst. Responsive, zodat je ook met je smartphone de info van het JIP kan bekijken. Naast de informatie die je al van ons gewend was hebben we nu ook meer acualiteit door de nieuwe social wall, met berichten van organisaties en lokaties bij jou uit de buurt. De nieuwe UIT agenda waar we de koffieconcerten en speeltuindagen al voor je hebben uitgefilterd, en waar je alles vind wat voor jou interessant is. En deze nieuwe nieuwsrubriek die de komende tijd gevuld gaat worden met artikelen speciaal voor jou. Voor alle jongeren van 12 tot 23 jaar uit de Haarlemmermeer.

De komende tijd gaan we nog rustig van start zodat we op grond van de feedback die we gaan krijgen van onze collega's van partnerorganisaties de laatste kinderziektes uit de website kunnen halen en de details extra mooi kunnen oppoetsen. Rond de start van het nieuwe schooljaar zullen we ons bestaan van de daken schreeuwen.

Snuffel rond op onze kersverse site en ontdek al het nieuws. Mocht jij, als bezoeker van deze site, nog dingen tegenkomen die om wat voor reden dan ook niet kloppen of niet werken, let us know. Wij horen we dat graag!

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488