10 mei - Pride walk & roze cafe (hangout daarna)

Roze Café: Hang out Pride Walk
Woensdag 17 mei: 17:30 – 20.00 uur
C. Poppodium, Kleine zaal & Café 

ALERT! Het Roze Café is deze keer één week later namelijk op 17 mei (Ipv 10 mei). In verband met de Haarlemmermeerse Pride Walk op deze dag hebben de twee roze cafés in C. besloten op deze dag aan te sluiten. Na de Pride Walk is er dan nog de mogelijkheid om te genieten van een drankje, muziek, eventueel een dansje en vooral andere mensen te ontmoeten in de Roze cafés in C.

ACTIE Bubble Tea! Neem je Pride Walk flyer mee, en krijg 1 bubble tea voor 1 euro ipv 6 euro! Ook worden er lekkere snacks uitgedeeld. Gemaakt door onze speciale gasten; Viet n Tea. Zolang de voorraad strekt! 

Heb je je nog niet opgegeven voor de Pride Walk? Doe dat dan nog hier tot uiterlijk 16 mei: cboter@teamsportservice.nl of via Noord Holland Actief. 

Programma 

16.30 PRIDE WALK vanaf oude raadhuis

17.15 aankomst in C. (geschatte tijd) met Bubble Tea!

17.30 Vinyl Bingo (C. café),

18.30 optreden singer  songwriter Lee ( C. poppodium kleine zaal)

19.15 DJ Stijn (C. poppodium kleine zaal)

20.00 afsluiting 

Vind jij het ook belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn? Dat je geaccepteerd wordt zoals je bent? Thuis, op straat, school, je werk en bij de sportclub?

Op 17 mei 2023 staan we in onze gemeente stil bij de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie, Transfobie en Interseksefobie (IDAHOT).Loop mee en kom na de Pride Walk nog even nagenieten in onze Roze Café’s, voor jong en oud. 

ROZE CAFE (jongeren) Kom iedere 2e woensdag in de maand in C. naar 1 van onze 2 roze cafe’s ( er is er ook 1 voor ouderen)  Een safe space, waarbij iedereen welkom is!
Voor meer info; jiphaarlemmermeer.nl & Cpunt.nl

 

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488