20 mei - Prijsvraag See & GO: Jouw TIP voor het JIP!

Doe jouw klas (al) mee aan het See & GO project? Bezoek jij met jouw groep 8 het Jongeren informatie Punt (JIP)? Of het jongerencentrum of ander wijkcentrum?

Dan mag jij meedoen aan de volgende prijsvraag!

Geef jouw tip voor het jip

Hoe zouden wij jongeren adviseurs bij het JIP,  er voor kunnen zorgen dat het JIP bekender onder jongeren van 12 -23 jaar? Denk hierbij aan tips voor de website, maar ook aan leuke projecten, apps die we zouden kunnen organiseren of maken? Of je  mist iets, waarvan je wel zou willen dat het bestaat of uitgevoerd word door het JIP! 

Zend jouw idee in! Het kan zo gek, origineel :-), zijn als je zelf wilt! Je mag ook samen een TIP indienen. Wij kiezen de 3 de leukste, origineelste, handigste tip/ idee die we binnen krijgen, en hebben 3 Summer Goodiebags speciaal voor leerlingen die meedoen aan het See & GO project. In de Summer Goodiebag zitten allerlei leuke spulletjes en hebbedingetjes, die jouw vakantie nog leuker gaan maken!  Je krijgt de flyer met uitleg tijdens jullie bezoek.

Met de drie leukste ideeen gaan we aan de slag of ze ook echt uitgevoerd kunnen worden. Dus laat je fantasie lekker gaan, en bedenk een tip voor het JIP. En denk daarbij in mogelijkheden; hoe zou jou of jullie idee er uit zien, in de ideale wereld..!

Inzendingen zijn welkom tot en met 1 juli. 

Wij horen graag van jullie!

Mocht je, of je leerkracht/ouders nog vragen hebben, mail ons: info@jiphaarlemmermeer.nl 

 

 

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488