24 Mar - Schoolslag XL 22 april

Artquake presenteert Schoolslag XL, de avond waarbij talenten van scholen uit de omgeving de strijd met elkaar aangaan. Speel je in een band, schrijf je zelf liedjes, kun je goed dansen, DJ-en, maak je theater, ben je goed met film of heb je een ander creatief talent wat je op het podium kan laten zien? Dan kan jij jezelf laten zien tijdens Schoolslag XL!

De winnaar wint een mooie prijzenpot en natuurlijk eeuwige roem voor zijn / haar school. De strijd tussen de verschillende artistieke talenten barst weer los op vrijdag 22 april 2016 in Poppodium Duycker in Hoofddorp.

Meedoen met Schoolslag XL is natuurlijk super leuk, alleen hoe gaat het precies in zijn werk?

Inschrijven:

Je inschrijven voor Schoolslag XL kan via schoolslag@duycker.nl. Stuur een mail met je gegevens en een omschrijving van de act waarmee je wil optreden. Heb je een YouTube filmpje of geluidsfragment, voeg deze dan ook toe aan de mail!

Schrijf je wel in vóór 15 april, we krijgen namelijk meer aanmeldingen binnen dan dat we plekken hebben. Op 15 april gaan we de selectie maken en krijg je te horen of je deel mag nemen.

Er mogen meerdere acts van dezelfde school meedoen. Mocht je samen met vrienden van een andere school willen samenwerken, dan kan dit ook. De school waar de meeste leden van je act op zitten, is dan de school waarvoor je uit gaat komen.

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488