19 okt - Track the Talent: ontdek wat jij in je mars hebt

Ben je tussen de 16 en 23 jaar? Wil je weten wat jouw talenten zijn? Wil je aan jouw toekomst werken? Dan is Track the Talent echt wat voor jou!

Samen met zo’n 10 jongeren bezoek je 1 keer per week, op een dinsdag, een bedrijf in Hoofddorp of directe omgeving. In totaal kom je ongeveer bij 10 verschillende bedrijven waar je een workshop of training krijgt, maar ook in actie komt!

Tijdens het project werk je aan je zelfvertrouwen, leer je andere jongeren kennen en ontdek je je talenten en successen waardoor je lekkerder in je vel zit. Ook beleef je het bedrijfsleven en ga je op zoek naar jouw motivatie om te werken of een opleiding te zoeken.

Elk bezoek duurt maximaal 3 uur en vindt in de ochtend of middag plaats. Dit is inclusief een lunch of iets anders te eten en te drinken.

Als je meedoet, doe je mee… Dan ben je op tijd, laat je weten wat jij van de zaken vindt, zet je jouw kwaliteiten in, kijk je goed om je heen en heb je plezier!

De sociaal werkers van MeerWaarde begeleiden het project en zorgen dat je een vast aanspreekpunt hebt, ook als het traject is afgelopen en je nog vragen hebt of ondersteuning nodig hebt.

Op het programma staat onder andere:

• Actieve workshops waarbij je verschillende bedrijven van binnen en buiten leert kennen.
• Workshops waarbij je leert sterker te communiceren en solliciteren en op zoek gaat naar jouw kwaliteiten.
• Bedrijfsbezoeken waar je je handen uit de mouwen steekt.
• Sport en spel waarbij we graag de competitie aangaan

Ben je gemotiveerd om 12 weken lang op tijd aanwezig te zijn en op een unieke manier aan jezelf en je toekomst te werken?
Neem dan contact op met Rachelle Paalvast 0624139845 of met Simone Duin 0637656246, trackthetalent@meerwaarde.nl

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488