31 jul - Zoek jij een bijbaantje?

Stacks is een jongeren bijbanen project van MeerWaarde en staat voor diverse bijbaantjes die je kunt doen na schooltijd. Je werkt een paar uurtjes per week en verdient ondertussen een zakcentje bij. Het werk wat je doet, doe je zoveel mogelijk in je eigen buurt. Het eerste bijbaantje gaat deze zomer al van start!

Wanneer en wat?
Je gaat samen met andere jongeren elke woensdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur rondom de Toolenburger plas zwerfvuil prikken.

Voor wie?
Stacks biedt bijbanen voor gemotiveerd jongeren tussen de 13 en 17 jaar die wonen in Toolenburg. Je moet op woensdag van 15:00 tot 17:00 uur tijd hebben om te werken en het leuk vinden om samen met andere jongeren te zorgen voor een schone wijk.

Hoeveel verdien je?
13 jaar:                € 2,15 per uur
14 jaar:                € 2,35 per uur
15 jaar en ouder: € 2,50 per uur

Aanmelden of meer info?
Wil je graag een extra zakcentje verdienen en zorgen voor een schoon Toolenburg of wil je liever nog iets meer weten? Mail dan naar stacks@meerwaarde.nl of bel naar 06 40136166.

Dit is een doorlopend project, je ondertekent een contract en gaat echt aan het werk voor STACKS. Als je meedoet, doe je mee, dan ben je op tijd, laat je weten wat jij van de zaken vindt, zet je jouw kwaliteiten in, kijk je goed om je heen en heb je plezier! Stacks zal je begeleiden en zorgen voor een vast aanspreekpunt.

 

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488