5 nov - 7 november Dag van de Dialoog

Alle inwoners, van jong tot oud,  van Haarlemmermeer zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de Dag van de Dialoog op woensdag 7 november. Aan eettafels, verspreid over de gemeente, is iedereen welkom! Een unieke kans om andere inwoners te ontmoeten, en uit te wisselen over jouw ervaringen, ideeën en dromen!  Op deze verrassende plek kun je praten over over deze onderwerpen, terwijl men samen geniet van een maaltijd en een goed gesprek, in de vorm van een dialoog. Het thema bij alle gesprekken is 'inzet voor elkaar'.  

Wat is de Dag van de Dialoog?

Het doel van Nederland in Dialoog is mensen met elkaar in een inspirerend gesprek te brengen door inzet van dialoog. Door aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en het benoemen van persoonlijke actie.  Dialoogdagen zijn jaarlijks, met verschillende gespreksonderwerpen,  maar met dezelfde methodiek: Kennismaken, ervaringen delen, dromen en doen! De visie hierbij is, dat dialoog de basis vormt voor prettig samen leven, wonen en werken. Nederland in Dialoog is sinds 2001 uitgegroeid tot een netwerk van zo'n 90 dialoogsteden.

Van vrijdag 2 t/m zondag 11 november 2018 is het weer de nationale Week van de Dialoog. Het thema van dit jaar is 'Elkaar zien'. In die week zijn er in bijna 100 gemeenten in Nederland dialoogtafels waar je de kracht van de dialoog kunt ervaren. Kijk hier waar je bij jou in de buurt terecht kunt. Een groot aantal landelijke en lokale coordinatoren, partners, ambassadeurs, experts, trainers, gespreksleiders en vrijwilligers zorgen elk jaar weer dat de Week van de Dialoog plaatsvindt. 

Wil je meer weten over de Dialoog bij jou in de buurt? Klik dan hier voor een link naar de website van een van de deelnemende steden. 

De dialooggesprekken  in Haarlemmermeer starten om 12.00 uur of om 18.00 uur, duren ongeveer twee uur en worden geleid door een gespreksleider. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meld je aan bij het Bureau Discriminatiezaken Kennemerland

per mail of telefoon:

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488