30 nov - Hoofddorp Centraal: woonwensen van jongeren gevraagd

Hoofddorp Centraal. Dat gebied rondom het station, waar weinig tot niets uitnodigend is. Waar je doorheen loopt, op weg richting je trein, maar verder niets te zoeken hebt. Op dit moment dan. Er is wel veel mogelijk, op het gebied van wonen & werken. Jongerenwoningen bijvoorbeeld. En meer.

De nieuwe eigenaar Certitudo Captial heeft concrete woonplannen voor het pand aan de Neptunusstraat 2-22 in Hoofddorp. Samen met Hoofddorp Centraal zoeken zij mensen die mee willen denken over het gebruik van dit pand. Wie willen er wonen en ondernemen? Hoe moet de plattegrond worden? Hoe ziet de groenvoorziening er uit? Samen met de eigenaar en de architect brengt men de input woensdag 7 december om 17 uur in kaart. En jij kan daar invloed op uitoefenen.

Meedoen? Meld je aan:

Mee ontwerpen
Op 9 oktober deden o.a. jongeren mee aan de ontwerpworkshop voor (jongeren)huisvesting tijdens Proefstation Hoofddorp. Het was een groot succes, mede dankzij de inzet van jongeren en andere deelnemers die actief aan de slag gingen en met waardevolle ideeën kwamen. Er werden plannen ontworpen die vragen om een concretere aanpak. Zonde om te laten liggen. Wil je nu meedenken hoe het verder vorm te geven? Je kan nu echt daadwerkelijk invloed uitoefenen, op een gebied waar jij wel zou willen wonen! Ook al ben je niet bij de eerdere workshop geweest: dat maakt niet uit. Meld je dan juist aan, zouden wij zeggen.

Wanneer?
Woensdag 7 december
17.00 uur (inloop vanaf 16.45 uur)
Afronding workshops 18.45 uur
Informeel napraten tot 19.30 uur

Waar?
Gymzaal
Prins Hendriklaan 33
Hoofddorp

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488