13 jul - Jij en scheiden?

Zijn jouw ouders gescheiden? En heb je daar last van? Of heb je daar geen last van, maar wil je weten hoe andere jongeren met de scheiding van hun ouders dealen?

!Jes jongeren is een groepsprogramma voor jongeren op de middelbare school (12 - 18 jaar), met daarnaast een apart groepsprogramma voor hun gescheiden ouders. De jongeren en hun ouders werken - naast de gezamenlijke intake en afronding - vier keer in aparte groepen. Ze krijgen praktische informatie over de scheiding en wat ze kunnen doen in de periode rondom de scheiding.

Jongeren zitten dus bij elkaar (zonder ouders) en wisselen hun ervaringen uit met andere jongeren. Ouders wisselen tijdens hun groepsbijeenkomsten ervaringen uit met andere ouders.
Na de training bepalen de jongeren en hun ouders zelf of er meer ondersteuning of hulp nodig is. Dat kan hulp van familie of vrienden zijn, maar ook begeleiding van een professionele hulpverlener.

Data voor de jongeren bijeenkomsten
Altijd op de woensdag middag. Ouder bijeenkomsten op de maandagavonden.

Meer informatie
Neem contact op met Sunita Koomen (Meerwaarde)

Jonger broertje of zusje?
Ook zij kunnen mee doen. Najaar 2017 begint er weer een nieuwe training. Neem contact op met Angelique Hoetmer, of Wendy Amsing

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488