20 jun - Jongerengemeenteraad: iets voor jou?

Ben je tussen 12 en 21 jaar en woon je in Haarlemmermeer? Word dan lid van de Jongerengemeenteraad (JGR)? Samen heb je een stem in wat er in deze gemeente gebeurt, en wat je daarin als jongere belangrijk vindt! Wat vind jij bijvoorbeeld van de uitgaansmogelijkheden, het onderwijs of het verkeer? Misschien heb jij wel hele frisse ideeen over gebruik van social media. Kortom, met jou erbij staan we, staat de JGR nog sterker.

Kom je ook? 

Kom langs bij een vergadering van de JGR, dan vertellen de jongeren die nu in de JGR zitten, meer over hun activiteiten. Namens de JGR: "Wat we je in ieder geval al kunnen meegeven is dat het ontzettend leuk isom je met politieke onderwerpen bezig te houden en bovendien erg leerzaam. Wij zijn jong, enthousiast en staan voor wie we zijn. Om daar nog meer mee te bereiken, zijn we op zoek naar jou. Kom jij ons versterken?

Op woensdag 11 juliheeft de JGR vergadering om 18.30 uur in het Raadhuis in Hoofddorp. Kun je meteen kennismaken! Mailen kan ook; jongerengemeenteraad@haarlemmermeer.nl

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488