11 mei - Kwetsbaar maar krachtig ~ fotowedstrijd

Bij het woord kwetsbaarheid denken mensen vaak aan zielig of iets niet kunnen. Je kunt er ook anders naar kijken; denk aan Olympische sporters die van hun beperking hun kracht maken, leren leven met je kwetsbaarheid of de pracht van een bloemetje dat door het asfalt heen groeit, je oma die dankzij haar rollator nog zelfstandig kan winkelen.

Wat is jouw blik op kwetsbaar maar krachtig? Fotografeer iets uit je dagelijks omgeving in Haarlemmermeer en stuur dit ons toe. Ons? Project Jan en Alleman.

De spelregels zijn als volgt: Deelnemers mogen maximaal twee foto’s per persoon insturen, vóór 10 juni 2017. Je kunt ze e-mailen naar Bram Schrijnen: bram.schrijnen@meerwaarde.nl. Het formaat moet tussen 1 en 10 MB (max 10 MB per email) zijn, zodat ze op een groot scherm gepresenteerd of mooi afgedrukt kunnen worden. De foto moet natuurlijk te maken hebben met het thema.

De ingezonden foto’s worden gepresenteerd op de eindmanifestatie van  het prjoject Jan & Alleman op 30 juni tussen 18:00 en 21:00 uur in Het Cultuurgebouw Hoofddorp. De foto’s worden vooraf beoordeeld door een vak- en ervaringsdeskundige jury. Tien van de beste inzendingen zullen worden afgedrukt op groot formaat. Dat betekent dat een aantal mensen winnen en met hun eigen mooie afgedrukte foto naar huis gaan. Doe van het project Jan & Alleman is de stigmatisering van kwetsbare mensen doorbreken.

Het project Jan & Alleman is een samenwerkingsverband van Het Cultuurgebouw, MeerWaarde, Roads, RIBW K/AM, GGZ inGeest, Ons Tweede Thuis, De Herstelacademie, Pier K centrum voor kunst en cultuur en de Bibliotheek Haarlemmermeer.

 

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488