27 nov - Prestatiedruk

Steeds meer jongeren hebben te maken met prestatiedruk (bron: HBSC 2017 Gezondheid en welzijn van jongeren in Nederland). Prestatiedruk is de druk die mensen voelen om te presteren.

MENES is het platform voor jeugdparticipatieplatform in Haarlemmermeer en wil graag met jouw ideeën en tips een advies schrijven over prestatiedruk. Daarom heeft MENES een vragenlijst opgesteld voor jongeren in Haarlemmermeer. MENES wil graag van jou weten wat je doet als je prestatiedruk ervaart en of je hier tips over hebt voor andere jongeren.

https://surveys.enalyzer.com?pid=s7q8r4t2

Het invullen van de vragenlijst duurt een paar minuten. De antwoorden op de vragen worden geanonimiseerd en met MENES gedeeld. Na afloop ontvang je een terugkoppeling over de resultaten van de vragenlijst. In de terugkoppeling staat niet welk antwoord door wie is gegeven.

Als je vaker met MENES over het onderwerp prestatiedruk wilt meedenken, kan je na afronding van deze vragenlijst met MENES contact opnemen. Nadat je de vragenlijst hebt afgerond, kom je op de website van MENES. Je kan dan met MENES contact opnemen om door te geven dat je verder wilt meedenken over dit onderwerp.

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488