31 okt - Scheiden is niet jouw taak

Heb jij gescheiden ouders en wil je tips? Dan is Villa Pinedo de plek voor jou. Hier kun jij laten horen wat je denkt, voelt en vindt van de scheiding van je ouders. Je kunt hier leren van ervaringen van anderen en met jouw verhaal andere kinderen en (stief-)ouders verder helpen. Samen maak je het verschil!

Je kunt hier verschillende dingen doen:

Woon jij in Haarlemmermeer, en zou jij zelf een buddy willen worden? Dat kan! Jongeren in Haarlemmermeer hebben zelf aangegeven dat dit een belangrijk onderwerp voor hen is. Dat is ook niet zo gek, want in Haarlemmermeer, waar veel gezinnen met kinderen wonen, gaan jaarlijks zo’n zeshonderd ouders uit elkaar. Op de Kaj Munk is het landelijke project "scheiden is niet jouw taak" van start gegaan.  Als jij ook buddy wil worden, meld je hier aan. 

Zou jij zelf wel een buddy kunnen gebruiken, voor/tijdens/achteraf de scheiding van je ouders? Dan ben je welkom bij Villa Pinedo. Dit is de plek voor kinderen van gescheiden ouders!  Check hier buddy's met wie je contact zou kunnnen leggen. Houd je taai, en onthoud: scheiden is niet jouw taak! Want jij bent kind van je ouders (en niet de ouders van je ouders); punt. 

Wil je meer info of heb je nog vragen over dit project? Neem dan contact op met onze jongeren adviseurs info@jiphaarlemmermeer.nl

 

Niet Jouw Taak - animatie from Villa Pinedo on Vimeo.

 

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488