20 mei - Bibliotheek: online schrijfworkshop

Iedereen kan schrijven! Ook als je nog nooit iets geschreven hebt, kun je nu heel eenvoudig de eerste stappen zetten via de Online Schrijfworkshops van de Bibliotheek Haarlemmermeer.

De bibliotheek begint met een serie van workshops schrijven. Ze beginnen met de workshop ‘Creatief schrijven’ van Aaltje Segers. Aan de hand van korte schrijfopdrachten neemt zij jou mee op ontdekkingsreis. Schrijven brengt je dichter bij jezelf. Je zult jezelf nog verrassen. De schrijfopdrachten zijn divers, en helpen je jouw creativiteit verder te ontwikkelen.

Schrijfervaring is niet nodig. Het enige dat je nodig hebt is pen en papier en de bereidheid om te schrijven. Niets is fout, want het is immers jouw eigen persoonlijke beleving.

Wat:
Deze GRATIS schrijfcursus bestaat uit 3 workshops via Zoom. Indien je niet bekend bent met dit programma, geen nood, je krijgt een duidelijke instructie.

Wanneer:
Op woensdag 27 mei, 3 en 10 juni van 20:00 uur tot 21:30 uur. Elke workshop is anders van inhoud en opzet, waardoor ze ook apart te volgen zijn.

Aanmelden:
Stuur een mailtje met je naam en de datum of data naar keuze o.v.v. ‘Online schrijfworkshop’ naar swaentje.van.sprundel@debibliotheekhaarlemmermeer.nl.

Na aanmelding ontvang je van ons de link naar de Zoom-meeting.

Bron: Bibliotheek Haarlemmermeer

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488