8 feb - Hoe wil jij wonen?

Van Hoofddorp-Centraal gehoord?  Hoofddorp-Centraal is, formeel geformuleerd: " een traject dat zich, samen met inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden, sterk maakt voor een aantrekkelijk gebied tussen het NS-station en Hoofddorp centrum. Via onder andere inventarisaties, gesprekken, bespreken van wensen en verlangens krijgt het open proces steeds meer vorm."

Op woensdag 10 februari komt er een vervolg op de inventarisatie over jongerenwoningen in leegstaande kantoorgebouwen op Beukenhorst-West. Samen met projectontwikkelaars en eigenaren van de panden willen we met jullie in gesprek over: zou je willen wonen in een getransformeerd kantoorpand? Wat heb je nodig als het om wonen gaat? Huren of kopen? Hoe groot moet de ruimte zijn? Wil je bijvoorbeeld een keuken delen of juist niet? Uiteraard hebben we nog veel meer vragen. En aan wie kunnen we deze nu beter stellen dan aan jou?!

Meer lezen over Hoofddorp-Centraal? Check de website.

Graag horen we jouw mening over dit onderwerp. Kom op 10 februari langs in de gymzaal aan de Prins Hendriklaan in Hoofddorp. De workshop wordt geleid door Peter van Assche van bureau SLA.

Aanmelden is verplicht. Dit kun je doen via hoofddorp-centraal@haarlemmermeer.nl

Woensdag 10 februari

Inloop:             inloop 18.30 uur

Start:                19.00 uur

Locatie:            Gymzaal Prins Hendriklaan 33, Hoofddorp

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488