Organiseren & Meedoen

Benut je talent

Muziek maken, gedichten schrijven, schilderen of fotograferen. Benut je talent met één van de vele jongeren wedstrijden.

benut je talent

 

 • GIG Haarlemmermeer
  GIG is een jaarlijkse benefietshow voor stichting Hospice Bardo en stichting Adamas. Jongeren van 12 tot 25 jaar uit Haarlemmermeer laten hun talent zien op het podium in Duycker.
  www.gighaarlemmermeer.nl
   
 • Schoolslag XL
  Speel je in een band, schrijf je liedjes, kun je goed dansen of DJ-en, maak je theater, ben je goed met film of heb je een ander creatief talent wat je op het podium kan laten zien? Presenteer jouw talent op Schoolslag XL, de avond waar talenten van scholen uit de omgeving de strijd met elkaar aangaan.
  Houd de agenda van Duycker dus in de gaten!
   
 • Kunstbende
  De Kunstbende is de wedstrijd voor creatief talent van 13 tot 18 jaar uit Noord-Holland. Je kunt je, alleen of met een groep, inschrijven voor Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal of Theater. Win je de voorronde, dan ga je naar de finale. De winnaar krijgt een optreden of expositie voor groot publiek, bijvoorbeeld bij Mysteryland of het International Film Festival Rotterdam.
  www.kunstbende.nl
   
 • Bootcamp (theater)
  Jaarlijks selecteert Duycker jongeren om mee te doen aan Bootcamp. Een groep Nederlandse en Amerikaanse jongeren maken (in Amerika) samen een voorstelling die wordt opgevoerd in Duycker.
  www.duycker.nl  Houd de agenda van Duycker dus in de gaten! 

 

 • Doe maar, dicht maar (dichten)
  Doe Maar Dicht Maar is een landelijke dichtwedstrijd voor jongeren tussen de 12 en 19 jaar. Je mag ook een rap of een songtekst maken. De honderd beste gedichten winnen een plek in de 'Doe Maar Dicht Maar' dichtbundel. Daarnaast krijgen de tien beste dichters een uniek cadeau met hun gedicht erop.
  www.poeziepaleis.nl
   
 • Talent voor taal (schrijven)
  Talent voor taal is een schrijfwedstrijd voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Schrijf in maximaal 750 woorden een verhaal over een bepaald thema (elk jaar heeft een ander thema). De twee winnende verhalen in de categorie 12 tot 15 jaar en 16 tot 19 jaar winnen o.a. een publicatie in dagblad Metro.
  www.talentvoortaal.nu
   
 • Jamsessies (muziek)
  In Haarlemmermeer zijn verschillende jamsessies waar muzikanten kunnen jammen. Vooral Music Jam in Duyckercafé in Hoofddorp is leuk voor jongeren vanaf 18 jaar. De jams zijn (behalve in de zomer) elke 1e donderdag van de maand van 20:00-23:00 uur.
  www.duycker.nl Houd de agenda van Duycker dus in de gaten! 

 

Lees ook:

 

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488