Organiseren & Meedoen

Clip vs Dip; doe mee in de videoclip van Taze M

Ben je klaar met binnen zitten en heb je zin om jouw passie te showen? Dan is Clip vs. Dip iets voor jou; een nieuw concept waarbij jij met je passie in een professionele videoclip kan komen. Of je nou rapt, danst, drumt, skate, fotografeert of graag acteert, maar ook graag met je oma knuffelt of een Free run trick kunt; iedereen mag meedoen! Uiteindelijk vormen jullie de videoclip van de nieuwe track ‘4 Da Culture Anthem’ van Taze M. Scan de code om m te beluisteren. En dat is waar het om draait, we doen het voor de jongerencultuur in de Haarlemmermeer. We zijn er trots op en dat moet gezien worden. 

Lijkt het jou te gek om mee te doen en hiermee een positieve spotlight op de jongerencultuur in de Haarlemmermeer te zetten? Meld je dan nu meteen aan via kay.koopmans@clipvsdip.com , of via WhatsApp; 06-46192488 (telefoon jongeren informatie punt). We plannen met jou een datum en gaan naar een locatie in Haarlemmermeer waar jij gefilmd wilt worden! 

Loopduur van het project
We gaan de hele maand juni 2021 filmen, en we beginnen op 10  juni! 
Updates van data ga je hier aangevuld zien.

Locaties
Denk bijvoorbeeld aan Graffiti tunnel bij Kay Munk, bij het Fort Hoofddorp, Big Spottershill, Cruquis, middelbare scholen, maar ook bij Duycker, Skatepark Floriande en in de Parkeergarage van Schiphol. Heb jij nog een locatie die daar absoluut aan toegevoegd moet worden? Laat het ook weten!

Voor meer info: Clipvsdip

 

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488