12 okt - Je toekomst: Track the Talent

Met bokshandschoenen aan werken aan je toekomst. Tijdens de start van het jongerenprogramma Track the Talent, uitgevoerd door MeerWaarde, ondervinden jongeren bij een training van Back to Balance dat werken aan je persoonlijke blokkades én aan je toekomst hand in hand gaan.

Track the Talent biedt jongeren in Haarlemmermeer een programma waarbij zij 12 weken intensief aan hun toekomst werken. MeerWaarde heeft voor het project in Haarlemmermeer een groep gemotiveerde jongeren geselecteerd en begeleidt waar nodig de jongeren gedurende en ook na het project.

Naast praktische tools als sollicitatietrainingen en een kijkje op de werkvloer bij verschillende bedrijven, helpt Track the Talent de jongeren te ontdekken wat hun talenten en kwaliteiten zijn en hoe ze deze in kunnen zetten als basis voor een goede toekomst. Dit alles met als doel het vergroten van hun zelfvertrouwen en het verkleinen van de kloof naar de arbeidsmarkt.

Participerende bedrijven zijn Rabobank, Back to Balance, Podium Duycker, Crowne Plaza, Artquake, Amstelring, V&D, Insomnia-Global, ING, Bouwmaat, Spaarne Gasthuis, Implacement en Kickbox Centrum Leiden.

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488